Kop van Kessel-Lo 2010


.

.

Advertenties

~ door erik O, op juni 8, 2010.

4 Reacties to “Kop van Kessel-Lo 2010”

  1. Een paar keer per week sta ik te wachten op spoor 9 en al vaak dacht ik er eens met mijn camera langs te moeten want het is toch zo’n rare muur aan het worden vind ik. Ik word duizelig van de structuur die ze erin hebben gebouwd. Die zie je op je foto’s ook erg goed terug komen. Je hebt er mooie beelden van gemaakt.

  2. Het lelijkste oord ooit samen met het gebouw van het VAC. Kessel-lo wordt helemaal afgesloten van Leuven door een betonnen muur van buildings en nog eens buildings. Wij moeten alle ellende en miserie verdragen, files, opstoppingen, een autostrade door onze straat, betonmolens, sluipverkeer, camions die naar bouwwerven moeten. 30 km per uur, ze flitsen ze aan 75 per uur.De Coosemansstraat heeft er geen last van! Die is afgesloten.

  3. Ik heb een probleem met dat gebouw…. Te hoog, te dicht tegen de rijweg, denk steeds dat het op mijn hoofd gaat vallen als ik voorbij kom.

  4. De rust vergaat, de buildings groeien uit de Aarde, duizenden zullen er dwalen als mieren, het doet me wat, iets in me zegt… Leuven wordt een grootstad… hopelijk krijgen de façades wat kleur toegekend… we beginnen te krimpen in een grote maatschappij.

    Kijk eens naar het gebouw op de eerste foto… het staat nog niet recht, en men zet de beglazing er al in… we kunne zelfs de binnenkant niet meer onthullen.

    Nee geef mij maar een doorwinterde ruwbouw, eentje met karakter, iets knus en authentieks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: